Нефтохимик започна поетапни стъпки за събиране на средства за спасението на клуба.

Във фейсбук страницата на бургазлии бе публикувана банкова сметка, в която се набират пари, които ще бъдат заделени за финансирането на ДЮШ на клуба.

"Скъпи приятели, понеже знаете, че всяко начало е трудно, а без подсигурен бюджет още по-трудно, СНЦ" ФК Нефтохимик Бургас 1962 "обявява своята банкова сметка за набиране на дарения, които ще отиват изцяло за издръжката и професионалната работа на ДЮШ в сдружението.

Всеки, който би искал да помогне в трудната ситуация, може да го направи с основание "Дарение за ДЮШ" на: BG40FINV91501216241181

Първи спонсори се свързаха с Нефтохимик

Първи спонсори се свързаха с Нефтохимик

Благодарение на тях организират транспорта, закуските и водата за гостуванията на отборите през уикенда.

Благодарим Ви! - СНЦ"ФК Нефтохимик Бургас 1962".

Вече стана ясно, че старшата възраст на Нефтохимик има нов старши треньор и това е бившия централен защитник на отбора Станислав Жеков.

След среща на УС на СНЦ" ФК Нефтохимик Бургас 1962" бе решено щатът на треньорите в школата да бъде разширен. Именно първото име в треньорските редици е легендата и любимец на "зелените" фенове Станислав Жеков.

Днес директорът на ДЮШ Николай Кръстев представи официално Тачо и той започва работа с родените 2004-2005 година, а още в събота ще има възможност да дебютира в приятелския турнир на БМФ Порт Бургас, където ФК Нефтохимик Бургас 1962 ще вземе участие.