Президентът на баскетболния отбор на Левски Тити Папазов бе първият, който получи думата на днешната извънредна пресконференция преди финала за efbet Купата на България между "сините" и ЦСКА утре вечер от 18:00 часа.

Ето какво каза Тити:

"Аз съм много доволен, защото когато се роди тази идея, знаехме, че има големи рискове и можем да бъдем критикувани. Затова, че нивото на нашия баскетбол явно не е дорасъл "Арена София" да е трибуна на такъв турнир като Купата на България. Аз съм приятно изненадан от посещаемостта и от атмосферата. Причина за това е изравнената класа на отборите. Дори една разколебана игра през първото полувреме на отбора на Ямбол не може да замъгли много силното представяне от всички и интригуващите двубои.

Безкрайно съм щастлив, че Левски е на финал. Ако някой е вярвал, че Левски и ЦСКА ще са на финала за купата, през март никой не е вярвал. Ние поставихме много висока цел - да запазим отбора, защото имахме ангажимент към хора, които са защитавали Левски. Едно прекратяване участие на Левски оттук нататък ще бъде пагубно във всяко едно отношение. Целта беше да оцеляваме. Имахме низ от положителни съвпадения. С по-скромни възможности направихме отбор и това е огромна награда за всички. Утре излизаме за победа и смятам, че имаме своите шансове", заяви Папазов.