Отборът на Зора победи Златна Добруджа със 105:99 (36:31, 29:33, 40:35) в "Престиж Мача на звездите", който се игра в "Арена Шумен".

Срещата се превърна в очакваното шоу и предложи серия от атрактивни моменти, а двубоят се игра в три, вместо традиционните четири четвърти. Веднага след почивката на терена излязоха играчите от легендарния шуменски отбор от края на 90-те години Фикосота, които направиха демонстративен 10-минутен минимач срещу сборен отбор от играчи на Зора и Златна Добруджа. На петата минута от мини-мача легендите бяха заменени от младите баскетболисти на Шумен.

Най-резултатен в срещата с 24 точки за победителите от Зора бе състезателят на Ямбол ЛаРон Смит, който получи и наградата за "Най-полезен играч". Още 18 точки добави младият баскетболист на Черно море Георги Боянов, а с 15 приключи плеймейкърът на Левски Лукойл Патрик Рембърт.

За Златна Добруджа центърът на Академик Бултекс Петер Олисемека отбеляза 20 точки, гардът на Ямбол Айзая Уилямс вкара 17, а Христо Захариев прибави 13.

В отделните конкурси наградата за "Най-добър забивач" взе младият баскетболист на Черно море Мартин Йорданов, "Най-добър стрелец от тройката" стана ветеранът Александър Груев, а Патрик Рембърт прибра отличието в конкурса за умения.