Левски привлече двама нови чуждестранни баскетболисти, които ще подсилят отбора до края на сезона. Това са Зейн Ноулс и Джош Паркър, които вече са картотекирани в Националната баскетболна лига за мъже. Сред картотекираните е и възстановяващият се от контузия Христо Захариев. Очаква се и друг национал да се завърне в редиците на Левски в заключителния етап от сезона, ако възстановяването му след претърпяната операция на глезена върви по план - Йордан Минчев, който наскоро се раздели с унгарския си клуб.

От мениджърската агенция на Ноулс Big Management Balkan потвърдиха за трансфера: "Щастливи сме да обявим, че Зейн Ноулс подписа договор с Левски до края на сезона". 30-годишното тежко крило от Бахамските острови за кратко носи екипа на "сините" през сезон 2019/2020 преди началото на пандемията от коронавирус.

32-годишният американски гард Джош Паркър пък е бивш играч на Берое от сезон 2017/2018, като за последно бе част от гръцкия Йоникос.

Захариев се оперира в края на септември миналата година и все още няма официален мач през настоящия сезон. Контузен в лагера на Левски към момента е и още един национал на България - Чавдар Костов.

Левски с изразителна победа в Бургас

Левски с изразителна победа в Бургас

"Сините" се справиха с Черноморец