Наставникът на ЦСКА Росен - Барчовски изрази своето мнение относно победата над Левски с 81:67 в дербито на 15-ия кръг в Националната баскетболна лига.

"Не винаги става така, както му се иска на човек. Не съм и очаквал по-лесна победа. Те имат много проблеми и всячески се опитват да ги решат с победа, особено над ЦСКА. Срещу всички отбори играха много добре, изпуснаха доста мачове. Играят добре, правилно и умно в защита. Познава ни много добре и ни лимитираха.

Имахме непринудени грешки, които водеха до лесни кошове, пропуски под коша и слаб процент от тройката. Подобри го Виктор Гергов, от когото съм много доволен. Подобри много механиката при стрелбата си и му трябваше самочувствие. Имаме много голям потенциал в двете фази на играта.

Ние бяхме в ситуацията на Левски години наред - 12 години. Сега пък Левски изпада в такава ситуация. Знам, че Тити се бори страхотно, но трябва отнякъде да се помогне. Много е трудно в София. В провинцията има кметове и общини. Тук няма към кого да се обърнеш - само към фирми, но те са изчерпани. Много лошо ще е, ако този отбор изчезне. Сега поне един от двата ги има. Днес има 400-500 човека, но пак има атмосфера. Надявам се да не се случи", каза Барчовски.

Димитър Ангелов: Това са ни възможностите, дано запазим отбора поне до края на шампионата

Димитър Ангелов: Това са ни възможностите, дано запазим отбора поне до края на шампионата

"Имаме огромни проблеми"