Йордан Минчев трябва да погледне към НБА. Това заяви в новия епизод на студио "Спринт" селекционерът на мъжкия ни национален отбор по баскетбол Росен Барчовски.

Снимка 462397

Източник: LAP.bg

"За мен беше малка победа, че всички откликнаха и се явиха, и то с много голямо старание, желание и настроение. Мисля, че свършихме работа за това кратко време, но ще си покаже в мачовете. Не бива да се споменават имена, но не мога да пропусна Крис Минков. Той е млад играч, но е сериозна фигура в Балкан. Вече се явява не като допълващ, а като водещ играч. Много добри изяви напоследък и на Цветомир Чернокожев. Ето две имена, които е много вероятно да бъдат в състава февруари. Дано да бъдат здрави.

Барчовски повика 17 национали за лагера преди европейските квалификации

Барчовски повика 17 национали за лагера преди европейските квалификации

Това е първи етап от подготовката за предстоящите срещи

С Георги Глушков отложихме пътуването за Атина за след турнира за Купата. Към този момент нито съм песимист, нито оптимист. Надявам се да стане, но много трудно. В главата са ми два варианта - и с него, и без него.

Много се колебаех, но времето е много кратко. Те са на училище, работят по клубовете си, а квалификациите са много важни. Със сигурност обаче още през есента ще бъдат. Те са бъдещето", каза Барчовски.

Барчовски: Моята роля в отбора не е да правя революционни неща

Барчовски: Моята роля в отбора не е да правя революционни неща

"Поемам един отбор, който остави добри впечатления в последните години"