Янис Адетокумбо сподели мнението си за загубата на Милуоки Бъкс със 115:128 от Мемфис в мач от НБА. Звездата на "елените" записа 29 минути.

Ето какво сподели гръцкият баскетболен национал:

"Имаме много време пред нас. Имаме добри играчи. Очевидно е, че е трудна година, с много мачове за кратко време. Трябва да се опазим от коронавируса, но когато всички се върнат ще бъдем страхотен отбор. Отбор, който ще бъде добър в плейофите. Вярвам в този отбор. Аз съм 100% сигурен, че ще бъдем по-добри с напредването на сезона, стига да останем здрави. Ако това се случи, тогава мисля, че ще бъдем конкурентоспособни.", заяви Адетокумбо.

Звезда от НБА изненадващо сложи край на своята кариера

Звезда от НБА изненадващо сложи край на своята кариера

ЛаМаркъс Олдридж призна за сърдечни проблеми

Той коментира дали треньорът Буденхолцер го съветва за защитата на Бъкс.

"Аз съм играч. Опитвам се да остана в собствената си линия и да се боря, доколкото мога. Буденхолцер е наш треньор, той има план, разнищва играта, има 10 -15 души, които му помагат, съставяйки план, който ни дава да следваме. Като играчи трябва да му се доверим."

"Баскетболът е изкуство. Имате вашето платно, имате плана, който са ви дали, съчетавате го с това, което разбирате и излизате на паркета, опитвайки се да рисувате. Треньорът ни дава плана и ние се опитваме да го следваме по свой начин. Но трябва да му се доверим. Ако играч не следва плана, той ще бъде на пейката. Това е единственият начин да успееш. Понякога планът ще излезе, защото аз ще го следвам, а друг път няма да излезе, защото не съм го спазвал, не защото не искам, а просто защото няма да е моят ден", завърши звездата на Бъкс.