Станаха ясни стартовите петици за Мача на звездите в Националната баскетболна асоциация, който ще се проведе на 7 март в "Стейт Фарм Арина" в Атланта, Джорджия. Съставите на двата тима се определят след гласуване на феновете.

Най-голям вот от Западната конференция е получил ЛеБрон Джеймс от ЛА Лейкърс. Номер 1 на Изток е Кевин Дюрант от Бруклин Нетс.

Съотборници на ЛеБрон ще бъдат Стеф Къри, Кауай Ленард, Лука Дончич и Никола Йокич, докато за Изтока ще стартират още Брадли Бийл, Кайри Ървинг, Джоел Ембийд и Янис Адетокумбо. По този начин в двете стартови петици има рекордните в историята петима чужденци.

За ЛеБрон Джеймс това ще е 17-то участие в Мача на звездите, като по този показател той изостава единствено от Карим Абдул-Джабар (19) и Кобри Брайънт (18). Краля е рекордьор със своите 17 поредни участия, като не е пропускал събитието от сезон 2004/05 насам.

Сред резервите на двата тима също личат много сериозни имена. За Запада на пейката ще са Антъни Дейвис, Пол Джордж, Деймиан Лилард и Зайън Уилямсън, докато извън стартовата петица на Изток останаха Джеймс Хардън и Ръсел Уестбрук.

Резултати от НБА

Резултати от НБА

Тази нощ се изиграха три срещи