Президенът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, коментира пред "Гонг" скандала, който се разрази около юношеския национален отбор. 

Според "Меридиан мач" селекционерът на младите "лъвчета" Ангел Стойков е използвал насилие срещу двама от футболистите си. Изданието твърди, че специалистът е посегнал на Димитър Стоянов от Славия и Мартин П. Петков.

"Напълно подкрепям Ангел Стойков. Искат да го изгонят от националния отбор и затова излизат подобни простотии. Знам кои хора искат да го изгонят. Не шамари, мързеливците трябва да се прибират на автостоп от Русия. Нищо, че в този случай е замесен футболист на Славия. Едно време Стоичков, Пенев и Костадинов са яли шамари. Затова са слушали и са станаха големи играчи. Нали виждате какво се случва и в мъжкия национален отбор. Повечето футболисти са татуирани и мислят за всичко друго, но не и за футбол. Затова не шамари, а не знам какво друго трябва да се случи", заяви Стефанов пред "Гонг".

Самият Стойков заяви пред "Спортал", че няма нищо вярно в информацията на спортния вестник. 

"Някои хора очевидно искат да направят сензация. Категорично не е имало нито бой, нито шамари. Обстановката в нашия отбор е приятелска и няма никакви проблеми. Дори мога да ви кажа, че след малко ще направим тур из Санкт Петербург, организиран от домакините за всички участници. В съблекалнята имаше висок тон, шамари обаче - не. Поговорихме си с момчетата, всъщност те са вече мъже. Всички сме заедно и сме единни. Те продължават да имат доверието ми", сподели треньорът на младежкия национален отбор. 

Мъри: Дълги години слугуваме на тъпотии, футболът отива към пропастта!

Мъри: Дълги години слугуваме на тъпотии, футболът отива към пропастта!

"Ние само търсим извинения и оправдания и нямаме нито едно решение"