БФС публикува важна информация за футболните фенове, които предстоят да наблюдават на живо мача между Северна Македония и България, който ще се играе в понеделник от 21:45 часа в Скопие.

Всички запалянковци, които са подали заявка за билети ще могат да ги получат на специално организираната фен зона за български запалянковци на адрес: Skopje 1000, ul. Lazar Licenovski (Sportska Zala Kale) между 18:00 и 18:45 ч. местно време, след което ще стартира ескортирането на българската агитка към блок 11 на стадиона.

Фен зоната ще отвори врати в 12 часа, а в нея българите ще могат да паркират своите автомобили при всички условия за безопасност.

На място в северномакедонската столица българските фенове могат да получат допълнителна информация във връзка със заявените билети, получаването им и ескортирането до стадиона на тел. +359 895 751838.

От БФС напомниха, че вече е изтекъл срокът за подаване на заявки за билети, а на място няма да бъдат продавани пропуски на българи, които не са подали предварителна заявка. Това се прави от съображение за сигурност от страна на северномакедонските власти.

За първи път от 2013-а година насам...

За първи път от 2013-а година насам...

България вкарва поне 5 гола