Поради сериозния интерес на привърженици от цялата страна към двете домакинства на България от турнира УЕФА Лига на нациите - срещу Северна Македония (2 юни, 19:00 ч.) и Грузия (5 юни, 21:45 ч.) на стадион "Лудогорец Арена" в Разград, Българският футболен съюз обявява, че билетите за двубоите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim - офисите на компанията, всички бензиностанции OMV в страната, магазини Technopolis, магазини Orange, всички клонове на Български пощи, в билетния център в Разград, както и онлайн.

Призоваваме феновете на България да се снабдят с билети възможно най-рано, за да си гарантират място на стадиона. Билетите за мачовете срещу Северна Македония и Грузия са персонализирани и не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.

Цените на пропуските за срещите са както следва:

България - Северна Македония:

Сектор А - 18 лв.

Сектор Б - 12 лв.

Сектор В - 24 лв.

ВИП билет - 60 лв.

България - Грузия:

Сектор А - 18 лв.

Сектор Б - 12 лв.

Сектор В - 24 лв.

Сектор Г - 12 лв.

ВИП билет - 60 лв.

В ход е и продажбата на пакетни билети за двата мача както онлайн, така и в цялата партньорска мрежа на Eventim, като цените са:

Сектор Б, блок 1 (пакетна цена за двата двубоя - 20 лв.)

Сектор В, блок 2 (пакетна цена за двата двубоя - 40 лв.)

Ясен Петров вика герой за Левски

Ясен Петров вика герой за Левски

Ето подробности

БФС и официалният партньор на федерацията VIVACOM продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи - проектът "Семеен сектор". Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор А1, блок 1) на преференциални цели - възрастният купува билет на реалната му цена (18 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни лица срещу допълнителни 2 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител. За семейния сектор важи и опцията "Пакетен билет", при която цената на билета за възрастен за двата мача е 30 лв.