Националният селекционер Петър Хубчев говори на традиционната пресконференция преди мача на България от турнира Лига на нациите срещу Кипър. Двубоят е в петък от 21:45 часа. 

"Всички други освен Пламен Илиев и Кирил Десподов са здрави. Няма какво толкова да се замисляме, защото това са неща, които се случват във футбола При всички са положения са неприятени едни такива промени в последните дни.

Аз взинаги се оплаквам, че разполагаме с много малко време, но имахме възможност да тренираме и без контузените. Все пак ще ви излъжа, ако ви кажа, че не сме смятали да играем с тях.

Всеки един от тези мачове е важен за израстването на отбора. Смея да кажа, че го показваме вече. Самите футболисти разбират добре за какво става въпрос и правят каквото могат. Навсякъде виждам положителни неща, които се случват. Всеки отбор излиза пределно мотивиран. 

Очаквам много труден, ама изключително труден двубой, но ме интересува поведението на моите футболисти. Наясно съм със стартовиря състав, но няма да го разкрия. Вярвам много на тия момчета, каквито и да са им качествата. Въобще не ни инересува другия мач, трябва да сме концентрирани върху нашите неща", заяви Хубчев.

Пламен Илиев и Кирил Десподов са може би най-добрите футболисти на България, каза селекционерът Хубчев

Пламен Илиев и Кирил Десподов са може би най-добрите футболисти на България, каза селекционерът Хубчев

"Постигнахме нещо с този отбор"