Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев заяви, че причината за загубата от Норвегия снощи (0:1) не е в провокациите, които се получиха преди самия мач.

Наставникът е категоричен, че футболистите са били изморени и не са успели да отговорят по правилния начин на физическата мощ на съперника.

Трябва и малко футбол, само с джаскане не става

Трябва и малко футбол, само с джаскане не става

Време е да се съобразим със законите на играта

"Провокациите преди мача не са причина за загубата. Други са причините. Да не ги търсим другаде. Бяхме доста изморени и не отговорихме на физическата мощ на Норвегия. В нас са причините.

За мен лично умората изигра решаваща роля. Някои от момчетата бяха на предела. Норвегия е доста мощен отбор, трябва да го признаем.

Знаехме и се опитахме да втълпим на футболистите, че трябва да отговорим с най-силната страна на противника - ние да сме агресивната страна при единоборствата.

Осем от националите няма да се прибират в България днес

Осем от националите няма да се прибират в България днес

Четирима от футболистите ни летят директно за Русия

Вече две години съм тук. Нещата, които се чуват, ми дават повод да мисля, че няма да се случи това нещо. Трябва да има по-голямо напрежение. Познавам футболистите, техните характери, навици и възможности. Манталитет на победител се придобива с победи. Три успеха едва ли ще изградят манталитета. Шансовете ни за първото място са като преди мача - големи. Зависят изцяло от нас", каза наставникът пред журналистите при пристигането си в София.