Бившият национал - Петър Александров сподели, че към този момент медиите в Швейцария не се интересуват от предстоящата световна квалификация срещу България. Той пожела успех на новия ни селекционер Ясен Петров. Ето какво каза той пред колегите от БНТ.

"Надявам се най-после националният отбор да ни зарадва. Ще бъде трудно да се класираме, но все пак дано успеем да изградим отбор, който да се бори за нещо повече следващите квалификации. Познавам Ясен Петров. Много амбициозен като човек и добър като треньор. Дано помогне. Ще му стискам палци.

Всички знаем къде играят швейцарските футболисти и къде българските. Разликата е доста голяма, но все пак надежда има. Ако сега трябва да направим прогноза, някъде около 70 на 30 са процентите за победа на Швейцария. Те са обигран отбор, дълги години играят заедно. Владимир Петкович има голям избор.

Никой в Швейцария не говори за мача с България. Нищо не е писано. Предимството ни е, че никой не очаква нещо от отбора ни. Другото е амбициозният треньор Ясен Петров. Той иска да покаже още в първия мач, че отборът ни иска да играе по-добре".

Цанко Цветанов: Футболът ни е на опашката на Европа

Цанко Цветанов: Футболът ни е на опашката на Европа

"Играчите също!"