Лагер-сборът на националния отбор на България преди предстоящите двубои от Лигата на нациите срещу Гибралтар и Северна Македония ще стартира на 19 септември (понеделник) в 12:30 ч. в Разград, съобщиха от БФС.

Ето какво гласи съобщението в официалния сайт на БФС:

"Пресконференцията на селекционера Младен Кърстаич преди домакинството срещу Гибралтар ще се проведе на 22 септември от 17:30 ч. на ст. "Лудогорец Арена", а официалната тренировка на "лъвовете" ще стартира в 18:30 ч. на клубната база на Лудогорец. Заниманието ще бъде отворено в първите 15 минути за представителите на медиите. Брифингът на гостите от Гибралтар е насрочен за 11:15 ч. в същия ден на ст. "Лудогорец Арена", а официалната тренировка стартира 75 минути по-рано.

Двубоят срещу Гибралтар е с начален час 21:45 ч. на 23 септември, а вратите на ст. "Лудогорец Арена" ще бъдат отворени 2 часа по-рано за фенове и журналисти.

Националният отбор ще отлети с чартърен полет от Варна за Скопие на 25 септември в 12:30 ч., а в същия ден от 18:00 ч. местно време ще започне пресконференцията на Младен Кърстаич на ст. "Тоше Проески" преди двубоя срещу Северна Македония. В 18:30 ч. там ще се състои и официалната тренировка на България, която също ще е отворена за представителите на медиите през първите 15 минути. Двубоят срещу домакините е на 26 септември от 20:45 ч. местно време.

Представителният ни тим ще се завърне в София с чартърен полет в ранните часове на 27 септември."

БФС даде старт на Националната програма за обучение на таланти

БФС даде старт на Националната програма за обучение на таланти

Сформирани са проектонационални отбори за футболисти до 14 г. в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново