Една от звездите на сръбския национален отбор Сергей Милинкович-Савич e обект на трансферни спекулации с напускане на Лацио в посока друг гранд от Серия "А" - Ювентус, но той се опитва да остане спокоен и концентриран преди утрешното пътуване за България. Във вторник от 21:45 часа на стадион "Хювефарма Арена" ще се изиграе срещата от 4-ия кръг в група "G". Сърбите са с актив от 6 точки от 2 мача, а България е с 1 от снощното 1:1 като гост на Литва.

"Сигурно е, че ще отидем за трите точки, защото тогава, да не казвам математически, но със сигурност сме свършили голяма част от работата. При победа ще бъдем много близо до целта и класиране на Европейското първенство", каза сръбският национал, известен с дошлия от първите букви на името му прякор СМС.

"Повярвайте ми, ще направим най-добрия анализ на България и ще се подготвим по правилния начин. Не мисля, че ще има грешки, защото искаме да излезем в почивка след нови три точки в актива. Трудно е, но така беше и миналата година, когато бяхме десетина дни с националния отбор, но пък направихме добри неща", продължи Милинкович-Савич.

Звездата на сърбите: Изобщо няма да ни бъде лесно в Разград

Звездата на сърбите: Изобщо няма да ни бъде лесно в Разград

Филип Костич ни смята за силен отбор