Британското издание Countypress направи обстоен анализ на България преди приятелския мач с Ейре в Дъблин, който е днес от 21:45 часа. Те разгледаха пет фактора преди сблъсъка - треньорът Красимир Балъков, звездата на тима ни, именитите ни футболисти, формата, в която се намираме и сблъсъците между двата тима.

За селекционера на лъвовете в материала се отбелязва кога е заменил Петър Хубчев, както и че той е един от героите ни от САЩ "94. Те допълват през кои страни е минала и треньорската кариера на Бала.

За звезди на тима ни са определени Кирил Десподов и Вандерсон. Новото попълнение на Щурм Грац е описан като футболист с бляскаво бъдеще, а за бразилеца е уточнено, че е на 31 години и не се очаква от него дълга кариера в националния тим.

В най-запомнящите се наши играчи, естествено, се отбелязват Красимир Балъков, Петър Хубчев, Йордан Лечков и Христо Стоичков от по-старото поколение. От по-новата история ирландците отбелязват Стилян Петров и Димитър Бербатов.

За временната ни форма в материала се уточнява, че Балъков поема тима заради разочароващ старт на европейските квалификации. Ирландците обаче добавят, че нещата вървят от зле към по-зле, тъй като имаме 2 точки, които са спечелени при Хубчев, и сме едва 60-и в ранглистата на ФИФА в момента.

Различна България ще търси положителен резултат в контролата срещу Ирландия

Различна България ще търси положителен резултат в контролата срещу Ирландия

Красимир Балъков ще експериментира със своя състав