Вицепрезидентът на Българския футболен съюз - Йордан Лечков коментира в известна степен преекспонираната напоследък тема с името на новия селекционер на националния отбор.

Бившият шеф на ФК Сливен заяви пред bTV, че все още няма никаква яснота и "нищо категорично" около това кой ще застане начело на "лъвовете", въпреки непрестанните спекулации.

Ето какво сподели Лечков:

"Не. Петев не е селекционер. Аз ви го казвам!

Абсолютно, ама абсолютно нищо сигурно още няма по темата. Никой не знае кой ще е треньор. Щом аз не мога да кажа кой ще застане начело на националния, то значи никой не е наясно.

Едно е сигурно - и новият селекционер, както и старият, ще разполага с пълна свобода да прави каквото намери за добре, за да вървим нагоре. Да, Пенев имаше тази свобода, въпреки всичко, което се каза и изписа по темата.

Не смятам отново да коментирам думите на Любо. Каквото трябваше си го казахме. Въпросът е приключен вече, стига толкова.

Когато има яснота кой ще бъде селекционер, Българският футболен съюз ще се постарае да информира всички медии своевременно. Бъдете сигурни и спокойни, че ще научите всичко, което трябва".

ОЩЕ от изказването на Лечков четете ТУК!

Мнението на Петев по темата вижте ТУК!