Един от двамата най-опитни футболисти в състава на Черна гора Стеван Йоветич говори пред медиите преди утрешната среща. Йоветич е играл във всички мачове до момента между двете страни. Сега ситуацията обаче е напълно различна.

"Добре познавам българския футбол. Не се изправяме за първи път срещу вашия национален отбор. Имам добро мнение, тъй като имате нов селекционер и млади играчи. Кърстаич е добър треньор, който дава нова енергия на отбора. Групата ни е трудна, но всеки отбор има качества, започна Йоветич, който носи екипа на германския Херта.

Попитан дали Сърбия е фаворит в групата, а Унгария основен претендент за второто място, той каза: "Сърбия е фаворит, защото има нещо повече от останалите. Може би една идея по-добър състав. Няма атрактивни имена, но групата е тежка и трудна, според мене. Смятам, че ние и България ще се борим за второто място".

След това въпросът беше дали може да издържи два мача с по 90 минути всеки, тъй като в понеделник черногорците посрещат Сърбия.

"Чувствам се добре и ще решим със селекционера по какъв начин да бъда използван в следващите мачове. Не искам да вкарвам допълнително напрежение в себе си, мислейки си, че това може да е последният ми шанс да играя на голямо първенство с Черна гора", завърши Йоветич.

Марушич се закани на България: Точката в Разград не е опция, отиваме за победа

Марушич се закани на България: Точката в Разград не е опция, отиваме за победа

България и Черна гора откриват кампанията в група G на Европейските квалификации утре