Христо Иванов сподели своите очаквания за дебюта си за националния отбор, който ще стане факт в контролата срещу Ирландия.

Селекционерът Красимир Балъков разкри, че именно опитният страж ще бъде титуляр в срещата.

Време за безразличие

Време за безразличие

Към националите

"За мен ще е голяма чест да играя, ако наставникът ми гласува доверие. Този момент го чакам от доста време, дори и в по-напреднала футболна възраст, и нямам търпение. За всеки един футболист това е голяма чест - да защитаваш цветовете на родината е едно от най-големите постижения във всеки един спорт. Щастлив съм, но и се чувствам задължен да се представя добре. Все пак това е голяма отговорност да представяш България.

Цифрите са едно клише и не виждам смисъл да се спекулира с това кой на колко години е и какви са му габаритите. Всеки има различни качества, с които може да помогне. Аз тренирам така сякаш ще играя, а дали това ще стане зависи от ръководството.

Пламен Илиев е страхотен вратар и сам осъзнава грешката си, не е нужно някой да му прави разбори. Не е приятно, но се случва на всеки. Трудно може да ме напрегне нещо за утрешния мач. Аз съм играл в доста двубои, в които е било "ден година храни", така че съм спокоен", каза Иванов.

Красимир Балъков: Чакаме да получим шанс за класиране за Евро 2020 през Лигата на нациите

Балъков: Чакаме да получим шанс за класиране за Евро 2020 през Лигата на нациите

Христо Иванов ще запише дебют за "лъвовете"