В Северна Македония още не могат да превъзмогнат поражнието от националния ни отбор по футбол  с 1:0 като гост в Скопие в последен мач от турнира Лигата на нациите.

Поредният скандал съпътства местната футболна общественост, който бе предизвикан от Горан Пандев. 39-годишният бивш лидер на македонския тим попиля от критики ръководните фактори на  футболната федерация.

"Много хора признават това, което съм направил, но има и такива, които не го правят. Футболната федерация на Северна Македония се превърна в частен бизнес и ако нещо не се промени, ще се върнем много назад", изригна той в интервю пред TV24.

Горан Пандев допълни, че в Северна Македония във всичко се вкарва политика: "Не искам да говоря за политика, но в тук, в Северна Македония, във всичко има политика. Сигурно затова нещата не вървят. Всеки го знае, но никой не излиза да го каже публично".

Той сподели, че е очаквал в мача с България да има и политическо измерение, но обърна повече внимание на слабата игра на Северна Македония.

Министър Лечева осъди в разговор с колегата си от Северна Македония поругаването на българския химн

Министър Лечева осъди в разговор с колегата си от Северна Македония поругаването на българския химн

Вижте какво си казаха двамата