Георги Йомов е напълно възстановен от контузия и ще бъде на разположение на временния наставник на националния отбор на България по футбол Георги Иванов за гостуването на Гибралтар в среща от третия кръг в група С4 на Лигата на нациите.

Двубоят е утре на "Виктория Стейдиъм" от 21:45 часа.

Ясно е какво е състоянието на Йомов и Михайлов

Ясно е какво е състоянието на Йомов и Михайлов

Двамата имат леки проблеми

Фланговият играч на ЦСКА изкълчи глезен на тренировка на тима в края на май, заради която пропусна домакинското равенство 1:1 срещу Република Северна Македония на 2 юни, както и тежкото поражение с 2:5 от Грузия в Разград три дни по-късно, след което селекционерът Ясен Петров подаде оставка и беше заменен от Иванов.

Йомов е гласен за титуляр срещу аустайдера Гибралтар, който загуби първите си две мача от турнира - с 0:4 от Грузия като гост и с 0:2 от Република Северна Македония у дома.

Радослав Кирилов и Доминик Янков пък бяха освободени от лагера на българския национален отбор преди гостуванията на Гибралтар и на Грузия три дни по-късно.

Крилото на Славия Кирилов и полузащитникът на Лудогорец Янков са с травми, които ще им попречат да вземат участие в предстоящите срещи. На техните места няма да бъдат викани допълнителни футболисти.