Българският футболист Ивайло Чочев говори за предаването "Арена спорт", в което коментира липсата на повиквателна към себе си за предстоящите два двубоя на националния отбор в Лигата на нациите.

Голмайсторът на Първа лига до момента през сезон заяви, че уважава решението на новия селекционер Младен Кръстаич и пожела успех на "лъвовете" в мачовете срещу Гибралтар и Северна Македония.

"Аз уважавам неговото решение. Само мога да пожелая успех на отбора и да се представи добре, защото предстоят два тежки мача, които трябва да спечели. Пожелавам на тримата футболисти от нашия отбор да се представят добре, а моето отсъствие ще ме мотивира да се представя по-добре в следващите мачове и да бъда повикан за следващите лагери. Всеки иска да играе за националния отбор. Не съм обиден на никой. Желая успех на националния отбор и да победи в тези два мача. Ще се боря да бъда на следващия лагер. Никога няма да се обидя на някого, защото не ме е извикал. Това е преценка на селекционера", заяви Чочев.

Кръстаич: Ставам и лягам с мисълта за България! На всички е ясно, че ЦСКА е най-големият клуб в страната

Кръстаич: Ставам и лягам с мисълта за България! На всички е ясно, че ЦСКА е най-големият клуб в страната

Вижте какво каза националният селекционер

Играчът на ФК ЦСКА 1948 коментира и футболистите, на които Кръстаич избра да заложи в първите си две срещи като селекционер.

"Мисля, че всички повикани момчета са добри футболисти и заслужават да са в националния отбор. Мен ме викаха на същите години, на които са те в момента. Желая им успех. Мисля, че в момента има една много добра сплав от много млади футболисти и опитни футболисти, един от които е Ради Кирилов от нашия отбор. Надявам се на едно добре представяне и да запишат победи в следващите два мача", сподели юношата на Чавдар Етрополе.

Накрая бившият футболист на Палермо говори и за своята момента форма, която демонстрира с екипа на ФК ЦСКА 1948.

"В момента се намирам в най-добрата си форма, откакто се завърнах в България. Това се дължи най-вече на треньорите, защото водим много добър тренировъчен процес. Това се вижда и на мачовете", завърши Ивайло Чочев.