Английският "Мирър" потърси Димитър Бербатов за коментар относно предстоящата европейска квалификация между България и Англия. Според легендарния ни футболист нашите национали ще страдат, ако се опитват да се надиграват с Хари Кейн и компания.

Резултатът в първата среща (0:4) не беше добър за нас - направихме грешка и допуснахме ранен гол. Трябва да се концентрираме най-вече, когато владеем топката. Футболистите на Англия са много активни и правят преса, която води до грешки".

"Гарет Саутгейт има вълнуващ отбор и те играят добър футбол. Стърлинг, Санчо и Рашфорд са бързи и срещу тях всеки може да изпадне в затруднение. Играта на Англия е интересна и интелигентна. Това може да се види от начина, по който се движат самите футболисти, и начина, по който се движи топката. България трябва да внимава. Трябва да опитаме да вземем топката", допълни доскорошният футболист.

"Мисля, че вероятно ще се защитаваме повече, защото ако се опитаме да се надиграваме с Англия, ще имаме големи проблеми", завърши звездата на българския футбол.

Бербатов: Бих се радвал да видя Бейл с екипа на Юнайтед, ако в Реал не го искат

Бербатов: Бих се радвал да видя Бейл с екипа на Юнайтед, ако в Реал не го искат

"Това би бил добър ход за него"