Димитър Бербатов коментира шансовете на България за класиране на Евро 2020. Голмайстор №1 в историята на националния отбор даде мнението си в редовна рубрика за известен букмейкър, на който е рекламно лице.

Ето какво смята Бербо:

"Англия е големият фаворит в нашата група, в това няма съмнение. И те ще се класират като лидери на Европейското първенство. Всеки в групата е наясно с това и затова всички останали тимове ще се борим за второто място. България не може да се сравнява с Англия, но имаме млад състав. Момчетата се подкрепят на терена и играят както един за друг, така и за цялата страна. Докато не ги е страх да излязат и да играят футбол, дотогава те имат всички шансове да се класират", каза Берба.

"Сега в отбора няма суперзвезда, както в предните години. Помислете само как беше в ерата на Христо Стоичков или пък с мен в отбора, както и с двамата Петрови. Но сега има едно момче, което всички да гледат - Кирил Десподов, който сега играе в Каляри в Серия "А". От него блика талант, много бърз и опасен е и определено може да причини опасности за всеки противник", добави Димитър.

Походът на националите към Евро 2020 започва срещу Черна гора

Походът на националите към Евро 2020 започва срещу Черна гора

Началото на мача е от 19,00 часа