Националите до 17 години бяха наградени с приза "Отбор на месец март" за класирането си на Европейско първенство. Капитанът на отбора - Асен Митков - сподели мнението си за класирането. Нашите момчета се изправят срещу силните състави на Нидерландия и Франция, а четвъртият състав в групата ни ще стане ясен на по-късен етап.

"Изненадани сме от тази номинация. Благодаря от името на целия отбор. Надяваме се занапред да получаваме още отборни награди и в Израел да постигнем още по-големи неща", заяви капитанът на "лъвчетата" - Асен Митков.

"Напрежение не трябва да има, по-скоро амбиция да покажем какво можем. Какво по-хубаво от това да срещнем два изключително силни отбора и да проверим на какво ниво сме?.

Ние сме един голям колектив, принос за това има и треньорският щаб. Ние сме силен отбор, който несъмнено ще даде всичко от себе си. Всеки, който влезе, ще даде всичко и това ни прави изключителен отбор.

Прибрах се със съмнения за тежка контузия, но всичко е наред. В момента се оправям и се надявам за Европейското да съм в оптимална форма", допълни играчът на Левски.

България U17 с тежък жребий за Евро 2022

България U17 с тежък жребий за Евро 2022

"Лъвчетата" ще трябва да се доказват срещу Франция и Нидерландия