Виктор Осимен беше на трибуните за равенството на Наполи срещу Джевноа, а треньора Валтер Мадзари предупреди, че голаджията "може да не" е готов да се изправи и срещу Барселона.

Нигериецът не е играл за Адзурите повече от месец заради участието на Купата на африканските нации.

Феновете на Наполи скочиха на Де Лаурентис

Феновете на Наполи скочиха на Де Лаурентис

Ето подробности

"Можем само да се надяваме, че ще бъде готов, но присъствието му не е сигурно. Според него и медицинския щаб той не е в оптимална форма, има някои мускулни проблеми.

След Купата на Африканските нации би било глупаво да го рискуваме тук и да рискуваме да го загубим за още няколко месеца. Той ще тренира утре и се надяваме да го подготвим за Барселона", обяви Валтер Мадзари.

Той се прибра в петък в Италия, но не бе в групата за мача с Дженоа вчера. Наполи има огромни проблеми да вкарва голове в негово отсъствие, а сега може да се наложи да се справя с Барселона без Осимен.

Нигериецът спечели голмайсторския приз миналия сезон в Серия А, но според информациите от Италия в момента не е в добра физическа кондиция. Финалът на Купата на Африканските нации бе миналата неделя и Нигерия загуби от Кот д'Ивоар. Смята се, че самия Осимен е помолил да не е в групата за мача вчера.