Старши треньорът на Монтана Стефан Генов заяви, че е доволен от представянето на отбора, въпреки че допусна загуба с 0:1 днес от Царско село. 

"Загубихме, защото не успяхме да реализираме положенията си. Доволен съм от това, което показаха футболистите ми, особено през първото полувреме. Трябва да покажем по-голяма концентрация пред гола. През второто, нашият противник накъсваше играта. Когато не вкараш, можеш да се сърдиш само на себе си. Концентрацията ни лиши поне от точка. Мисля, че днес заслужавахме победата.

Оправдахме интереса към тази среща. Контузените трябва да се възстановят, защото разполагам с къса резервна скамейка. Предстоят ни тежки гостувания в Ловеч и с Арда.

Царско село със заслужена победа над Монтана, столичани все по-близо до промоция в Първа лига

Царско село със заслужена победа над Монтана, столичани все по-близо до промоция в Първа лига

Минимален успех за софиянци

Целта е ясна - да участваме на бараж. Гоним я. Гледаме в нашата чиния, а не в тези на другите. Понякога нещата се получават, друг път - не. Преследваме си целите. Монтана е добре подготвен, но всеки треньор си има собствена визия. Не искам да правя резки завои, но има много неща, които искам да променя", коментира пред "Диема спорт" наставникът.