Старши-треньорът на Интер - Маями, Херардо Мартино очаква Лионел Меси да бъде на разположение за мача срещу Ди Си Юнайтед в неделя.

"Лео тренира добре вчера. Ще вземем решение за участието му в неделния мач след тренировка, но сме оптимисти. Що се отнася до сряда, това беше удар в коляното, който го извади от мача. Нямах никакво намерение да му давам почивка. Чувстваше се добре, но след това се контузи и не можеше да дриблира добре с крака, което го притесняваше.

Като цяло вземаме под внимание годините му и се съобразяваме, както при всеки играч. Очевидно възрастта е проблем за Меси, но всеки е изправен пред физическо износване или прекомерна употреба. Когато играете три мача на седмица и два пъти гостувате, трябва да вземем това предвид и да оценим, когато определяме състава. Но отсъствието на Меси в мача срещу Орландо се дължи единствено на контузия", цитира ESPN думите на Мартино.

36-годишният аржентинец пропусна мача от редовния сезон на МЛС на САЩ и Канада с Орландо Сити (0:0) заради контузия в коляното.

Кирил Евтимов в "Без резерви": Как финтира Меси, какво му каза Стоичков, за срещите с Чък Норис, Болт и много други

Кирил Евтимов в "Без резерви": Как финтира Меси, какво му каза Стоичков, за срещите с Чък Норис, Болт и много други

Не пропускайте поредния епизод на подкаста на ТОПСПОРТ