Треньорът на Миньор (Перник) - Красимир Петров - призна пред "Мач Телеграф", че "чуковете" ще имат доста трудна задача днес - да вземат 3 точки от втория отбор на ФК ЦСКА 1948. И то в София. Домакините до този момент са убедителен лидер, като от 9 мача през пролетта са допуснали само 2 загуби.

"Винаги излизаме само и единствено за победа. Много зависи кои играчи ще бъдат свалени от първия отбор на ФК ЦСКА 1948. Ако има повече такива - ще бъде по-добре. Ще стане по-хубав мач. От друга страна обаче по този начин ще бъде още по-трудно да се поздравим с успех. Досега срещу водещите отбори играем добре. В това число слагам и Монтана, с които завършихме наравно и не ни превъзхождаха с нищо. Бяхме равностойни. Така беше и със Спортист Своге. Етър също не ни надигра. Момчетата стоят добре в тези мачове", започна той.

"Много трудно се разузнава дубълът на ФК ЦСКА 1948. В почти всеки мач излизат с различни футболисти. Но треньорът им Атанас Рибарски държи един стандарт на игра и ние сме се запознали с него. Точката ще бъде успех. Най-важното е момчетата да не свалят агресията и динамиката, с която играят до момента. Показват постоянство по този показател. Иначе настроението е повече от добро. Момчетата се стараят изключително много. Има страхотен колектив в отбора и аз съм приятно изненадан. Въпреки липсата на точки, всичко е на много високо ниво. Нямаме кадрови проблеми. На Педриньо документите ще бъдат готови през следващата седмица и ще бъде на линия за Струмска слава. По-скоро момчетата трябва да свикнат с мен и моята философия и мисля, че се получава", завърши Петров.

Миньор (Перник) сезира УЕФА за случая на стадион "Ивайло"

Миньор (Перник) сезира УЕФА за случая на стадион "Ивайло"

Вече е депозирана жалба и до БФС