Суперзвездата на Милан - Златан Ибрахимович няма намерение скоро да слага край на кариерата си. Нападателят коментира и шансовете на Милан за титлата този сезон

"Тайната на дълголетието ми е в мисленето ми. Опитвам се да докажа, че 40 е просто число и мога да продължа да правя това, което обичам. Искам да продължа да се развивам всеки ден. Не мога да играя както преди, но съм по-интелигентен и имам по-голям опит.

"Не съм изненадан от представянето ми. Аз съм най-добрият. Няма как да съм изненадан, ако съм най-добрият. Нямам какво повече да доказвам, но не искам да се откажа и да съжалявам, мислейки, че съм можел да продължа. Не искам да спирам, докато не ме изхвърлят и съм напълно приключил.

Вярваме в шансовете си за титлата в Серия А. Колкото повече вярваш, толкова повечестава възможно. Без вяра и упорита работа не можеш да постигнеш целите си.

Обичам Килиан Мбапе, но той не прави достатъчно. Той може да стане толкова добър, ако се научи да приема болката. Той има нужда да вкуси кръвта, да върви по огъня", каза Ибрахимович.

Серия А ни предлага мегасблъсъка Рома - Милан

Серия А ни предлага мегасблъсъка Рома - Милан

Двата отбора ще се изправят един срещу друг тази вечер от 21:45 часа