Нападателят на Милан Златан Ибрахимович дебютира на фестивала Санремо. Той се появи на сцената под съпровода на известна сръбска песен, с която преди време шведът отпразнува своите голове №500 и 501 на клубно ниво.

"За мен е чест да съм тук, но и за теб е чест да ме имаш тук", заяви Ибра на водещия и директор на музикалния фестивал - Амадеус.

Шведът се закани и да промени правилата на фестивала. "Първо, на фестивала ще участват 22-ма музиканти. 11 срещу 11, така е справедливо. Понеже виждам, че са 26, продайте четирима от певците, чувам, че Ливърпул търси играчи. Ако не, пратете ги в градината, ще ги накарам да поработят."

Второто правило се отнася до сцената. Твърде малка е, направена е за твърде малки хора като теб. Сцената трябва да е 105 на 68 метра, като терена на "Сан Сиро". Не се стресирай, докато Златан е тук, всичко ще бъде наред. Фестивалът на Златан продължава 90 минути плюс добавено време. На тази сцена аз съм най-добрият. Не само тази вечер, а за всички времена", каза още неостаряващият Златан.

Няма шега: Златан и Синиша Михайлович ще пеят на Сан Ремо

Няма шега: Златан и Синиша Михайлович ще пеят на Сан Ремо

Записват дует