Треньорът на Милан - Стефано Пиоли заяви, че всички футболисти в тима са добре физически. Специалистът говори пред медиите преди утрешния мач с Болоня.

"Съжалявам, че няма да мога да се срещна със Синиша Михайлович, но съм сигурен, че скоро отново ще го видя, защото той е показал, че може да прелети над трудностите. Такива са и характеристиките на неговия отбор. Очакваме много подготвен опонент. Фикайо Томори е прав, ние преживяваме този момент с позитивно напрежение.

Чест и удоволствие е да сме в подобна ситуация, която трябва да ни накара да даваме най-доброто, докато се забавляваме. Само така можем да се справим добре. Убеден съм, че най-важният момент в кариерата ми тепърва предстои и работя за това да го достигна възможно най-скоро. Подготвили сме се за мача по най-добрия възможен начин.

Тези, които отсъстваха по време на паузата, ще искат да компенсират липсата си. Всички те са физически добре. Моите решения ще бъдат тактически. Златан Ибрахимович живее със своите болежки, но е добре. Дали паузата може да попречи на нашия подем? Не, мисля, че по-скоро трудните мачове, които всеки отбор трябва да изиграе, могат да направят това.

Определено ще гледам дербито между Ювентус и Интер, но най-важното е ние какво ще направим утре, а не какво ще направят другите. Имам само една въпросителна в халфовата линия, но съм спокоен.

Очаквам Болоня да са агресивни с бързите си атакуващи играчи, изчакването не е от техните характеристики. Добре сме разучили тяхното позициониране. Тези, които най-много се страхуват от загуби, са шампионите, защото така се подготвяш по-добре да побеждаваш. Знам, че разполагам с отговорен отбор, който прави всичко възможно да поддържа нивото ни високо", каза Пиоли.

Паоло Малдини се зае с привличането на Бейл в Милан

Паоло Малдини се зае с привличането на Бейл в Милан

Проведе разговор с агента му Джонатан Барнет