Наставникът на Милан Стефано Пиоли сподели, че се надява отборът му да се представи силно в утрешното дерби в Наполи от Серия "А". 

"Трябва да надградим върху представянето си от мача с Ювентус, където показахме на какво сме способни. Наполи е силен отбор, който се бори за Скудетото. Ще се изправим срещу мотивиран съперник, който е воден от голям треньор. Със сигурност обаче и на нас няма да ни липсва мотивация да дадем най-доброто от себе си.

Трябва да имаме ясни идеи и да бъдем позитивни, а не пасивни. Имам добро усещане за това, което правим, така че очаквам много от отбора и съм убеден, че ще се представим силно.

Нужно е преди всичко да преценяваме риска, защото всяка топка може да се окаже решаваща. Срещу Юве ни липсваха концентрация и решителност при допуснатия гол. Винаги трябва да играем и мислим като едно цяло. Отборът е компактен и сплотен, като иска да излезе от този деликатен момент и да се изкачи в класирането възможно най-бързо. През последните дни вложихме всичко в работата си, за да се подобрим", заяви Пиоли на пресконференцията преди мача.

И Милан пожела Жиру

И Милан пожела Жиру

Миланските грандове предлагат възможен изход за тарана