Треньорът на Милан - Стефано Пиоли той и тимът трябва да останат здраво стъпили на земята, преди и по време на срещата със Сасуоло. Ако "росонерите" победят или завършат наравно, те ще триумфират с титлата в италианската Серия А.

"Бяхме най-добрите досега, като трябва да бъдем такива и утре. Казах това и на момчетата. Подготвихме се за мача в седмица на работа, спокойствие и внимание, както винаги правим. Миналото няма значение. Важното е това, което ще направим утре.

Точно сега искам да остана здраво стъпил на земята и фокусиран върху утрешния мач, който ще бъде труден. Стигнахме толкова далеч без никой да ни дава нищо даром, а утре Сасуоло ще направят всичко възможно да ни победят. Стигнахме дотук със солидни основни и с тях ще трябва да атакуваме и утре.

Бих искал да кажа на нашите фенове, че двубоят ще бъде труден и че заедно, както показваме през този сезон, ние определено сме по-силни. Нуждаем се от всичко и от всички. Ще ми бъдат необходими моите 28 играчи и всички фенове, които ще бъдат в Реджо-Емилия утре.

Няма нищо сигурно, защото топката е кръгла, но имаме 95 минути, за да покажем нашата работа и да я завършим по най-добрия възможен начин. Златан Ибрахимович? Много го е грижа, както всички нас. Той е много важен за нас. Донесе със себе си манталитет и качество.

Златан е страхотен играч най-вече заради своя интелект. Той донесе този характер, от който се нуждаеше един млад състав. Ибра е отправна точка, а съотборниците му успешно го последваха и станаха по-силни", каза Пиоли.

Дивок Ориги финализира трансфера си в Милан на 29 май

Дивок Ориги финализира трансфера си в Милан на 29 май

Веднага след битката с Реал (Мадрид) в ШЛ