Треньорът на Милан - Стефано Пиоли вярва, че футболистите му ще запишат трета поредна победа. Специалистът говори пред медиите преди срещата на "росонерите" срещу Монца утре.

"Направихме два добри мача, като трябва да сторим същото и утре. Следващият резултат ще покаже в какво състояние е отборът. Изминалата седмица беше положителна, като утре трябва да дадем най-доброто от себе си, за да победим. Справяме се добре, но можем отново да направим промяна без проблем. Зависи от това как виждам отбора. Харесва ми това, че мога да играя с повече схеми. Не знам колко дълго ще продължим с настоящата, но със сигурност ще я използваме и утре.

Фикайо Томори е готов за мача, но не и Исмаел Бенасер и Давиде Калабрия, който има проблем с хълбока. Астер Вранкс ще е на разположение. Бенасер все още усеща дискомфорт и няма смисъл да рискуваме. Надявам се, че ще мога да разчитам на него срещу Аталанта.

Израстването на Малик Тиау? Аз не откривам таланти, клубът го прави. Аз просто ги пускам в игра, когато видя, че са готови. Той има отлични качества и разполага с всичко, за да стане силен бранител. Дали съм съгласен със Силвио Берлускони, че Рафаел Леао може да играе като централен нападател? Аз винаги съм съгласен с Берлускони. Състоянието на Златан Ибрахимович се подобрява, така че утре ще е на разположение.

Силата ни е в колектива, всички взаимно си помагат. Леао, Сандро Тонали и Пиер Калюлю също преминаха през подобни периоди, така че подкрепата към Шарле е важна. Убеден съм, че ще ни донесе удовлетворение. Трябва да поздравя Рафаеле Паладино за работата, която върши.

Налага се да бъдем внимателни утре. В първия мач резултатът беше убедителен (4:1), но мачът беше труден. Трябва да играем със самочувствие. Това е възможност, от която трябва да се възползваме, за да вземем много точки. Максимално уважение за един отбор, който играе добре", каза Пиоли.

Милан счупи италианския рекорд за приходи от билети за Шампионската лига

Милан счупи италианския рекорд за приходи от билети за Шампионската лига

За мача бяха продадени 74 320 билета с приходи от 9 133 842 евро