Наставникът на Милан - Стефано Пиоли е категоричен, че слабата форма на отбора напоследък няма значение по отношение на утрешния сблъсък с Интер за Суперкупата на Италия.

"Играем за трофей и се изправяме срещу нашия голям съперник, така че се нуждаем от страхотно представяне. Мачът е важен и можем да спечелим още един трофей, което би дало последователност на нашия път. Знаем, че трябва да вдигнем летвата. Няма значение какво стана в Серия "А", утрешният двубой е различен.

Така или иначе, сезонът не приключва утре. Мисля, че нещата около Милан винаги са преувеличавани в добър или лош смисъл. Интер са силен тим и винаги са ни създавали проблеми, но ние си имаме собствен план. Като всеки отбор, и те си имат слаби страни, но няма да ги разкривам.

Как толкова млад отбор да не е гладен за още успехи? Можем да направим само едно: да имаме повече качество. Без него е трудно да печелиш мачове. Не става въпрос за това, че сме задоволени с вече постигнатото. Допускаме твърде много голове и отново трябва да се защитаваме като едно цяло. Правим твърде много грешки и трябва да се подобрим. Научил съм повече от негативния опит. Не смятам, че това е тежък момент за Милан. Ще играем за още един трофей и очевидно победата или загубата прави голяма разлика", коментира Пиоли на днешната си пресконференция.

Завишени коефициенти от WINBET за резултат и голмайстори

Завишени коефициенти от WINBET за резултат и голмайстори

Милан срещу Интер спорят за Суперкупата на Италия за първи път от 12 години