Наставникът на Милан Стефано Пиоли остана доволен от отлагането на мача на неговия отбор срещу Дженоа, който трябваше да се изиграе пред празни трибуни на "Джузепе Меаца".

"Ситацията е сложна. Сега се опитват да ни върнат към нормалния живот, като се надяваме всичко да се оправи възможно най-скоро. Да гледам улиците на Милано толкова пусти е странно и болезнено, но здравето е преди всичко. Само можем да похвалим тези, които работят толкова усърдно по отношение на тази сериозна ситуация. Дано задружността ни помогне да спечелим тази битка. Футболът е страст и точно тя липсва, когато се играе на празен стадион. Цяла седмица се тревожих как ще накарам момчетата да разберат какво е да играеш в отсътвието на фенове. Радвам се, че мачът беше отложен, но ми се иска решението да беше дошло по-рано.

През сезона имахме позитивни и негативни моменти. Това, което сме сторили до момента, не е важно. Същественото е това, което оставяме зад себе си, а има още много какво да направим. Срещу Фиорентина ни липсваше инстинкът на убийци, като допуснахме грешката да си помислим, че можем да контролираме положението. Вместо това винаги трябва да играем със същия интензитет. Анте Ребич? Не е вярно, че треньорът взима всички решения, поне не изцяло. Когато играчите са непоколебими и показват на какво са способни в тренировките, те имат по-голям шанс да бъдат селектирани", заяви Пиоли пред клубната телевизия.

Ибрахимович ще определя лятната трансферна политика на Милан

Ибрахимович ще определя лятната трансферна политика на Милан

Златан командва все повече на "Сан Сиро"