Треньорът на Милан Стефано Пиоли нямаше поводи за радост след нулевото равенство на тима си срещу Торино.

"Знаехме за трудността на мача с Торино. Не създадохме достатъчно положения, но имахме някои ситуации, просто ни липсваше бързина", каза специалистът през микрофоните на Dazn.

"Борихме се за всяка топка, но периодът е такъв. Бяха две или три седмици, в които ни слагаха като фаворити. Понякога ни дават супер фаворити нас, друг път - Интер, също и Наполи, но няма смисъл да се смятат процентите, за титлата може да се случи всичко. Жалко, защото отборът играеше добре и трябва да продължи по този начин", съжали Пиоли след срещата.

Торино и Милан завършиха наравно 0:0 в Серия "А"

Беззъб Милан се препъна в Торино

Грешна стъпка за гостите

Треньорът протестира против съдийството след последния сигнал, за което получи жълт картон. "Не ми липсва уважение, но бях нервен. Не можеш да дадеш толкова малко продължение, при положение, че преди това си накъсвал много играта. Колко се игра?. Но не искам да говоря повече за съдиите, няма да го направя никога", категоричен бе Пиоли.

"Не мисля, че отборът ни е страхлив. Тези срещи обаче натежават, защото играем за нещо изключително. Нашият отбор в този мач бе много млад и имаше напрежение върху него", каза още Стефано Пиоли.