Съзнавайки, че няма да могат да защитят спечелената през миналия сезон титла, във футболния клуб Милан започнаха да правят планове за следващия сезон. "Gazetta dello Sport" пише, че е изготвен първият трансферен списък.

Милан няма да разчита на Златан Ибрахимович. Шведът е на 41 години, като този сезон все още не е играл заради тежката контузия, която получи през май миналата година.

Анте Ребич ще бъде обявен за продажба. Хърватинът е на 29 години, загуби доверието на треньора Стефано Пиоли този сезон. Ребич е член на Милан от 2020 г. До момента в 112 мача той записа 17 асистенции и отбеляза 29 гола.

Милан ще върне Тиемуе Бакайоко и Сергиньо Дест на Челси и Барселона, както и ще обмислят дали да закупят договора на белгиеца Астер Вранкс от Волфсбург.

Сенегалецът Фоде Бало-Туре и вратарите Сиприан Татарушану и Антонио Миранте също ще получат разрешение да напуснат клуба.

По този начин италианският шампион трябва да прибере около 15 милиона евро и след това да инвестира тези пари в други играчи.