Футболистът на Милан - Алесандро Флоренци подчерта, че всички в клуба трябва да са напълно концентрирани до постигане на голямата цел - титлата в Серия "А". Милан е лидер във временното класиране в италианското първенство по футбол с 80 точки, на две пред втория Интер, два кръга преди края на сезона.

"Трябва да се фокусираме върху тук и сега. Това е най-важното в момента. Победата над Верона говори много за този отбор, но не е всичко, защото все още не сме си свършили работата.

Да се порадваме на успеха, защото го заслужихме, но после започваме подготовка за домакинството на Аталанта в неделя. Трябва да внимаваме, защото те имат добър отбор и правят силен сезон. Мисля, че тези, които работят, заслужават отплата. Сега не трябва да мислим за бъдещето, а за настоящето. Нека не си представяме какво може да се случи, ако Интер направи равенство, ако ние победим и т.н., защото това няма да ни отведе далеч. Просто е необходимо да сме концентрирани върху настоящия момент, докато изпълним целта си", заяви още Алесандро Флоренци.

Ибра надъхал футболистите на Милан в съблекалнята

Ибра надъхал футболистите на Милан в съблекалнята

Лидерът в отбора