Треньорът на Милан Дженаро Гатузо коментира победата с 3:1 над Киево в Серия "А". Успехът беше трети поред за гранда от Милано във всички турнири.

"Представянето ни беше константна величина, просто в някои мачове не успяхве да вземем трите точки. Най-слаби бяхме в четвъртък срещу Олимпиакос.

В последния си мач отново допуснахме грешки, подарихме гола на съперника, ала постоянно искахме да играем с топката. Онова преди не беше отборна криза, просто имахме трудности да приключваме мачовете си след добро представяне. На моменти поемаме твърде много рискове в отбрана, но искахме да играем с топката и да я движим по терена.

Гонсало Игуаин е шампион, един страхотен реализатор, момче, което се труди наистина усърдно в името на групата. Той изисква от момчетата, а те го уважават. Отборът създава много ситуации и можем да правим дори повече.

Просто искам да разполагам с играчи, които ме разбират, когато говоря, които внимават. Не всеки има един и същ характер, някои се нуждаят от потупване по гърба, при други трябва да повишиш глас, затова отношението ми е различно", каза Гатузо.

Милан победи Киево с 3:1

Игуаин се саморазправи с Киево, Милан с нова победа в Серия "А"

Аржентинецът с два гола при 3:1