Треньорът на Милан Дженаро Гатузо още не е преодолял разочарованието от загубата от Олимпиакос в Лига Европа, която изхвърли "росонерите" от турнира. 

"Подарихме мача на Олимпиакос. Проспахме някои моменти и не трябва да обвиняваме съдията. Трябва да поемем нашата отговорност. Демонстрирахме, че липсата на агресия е голям проблем. 

Хубав момента е, когато видиш футболистите да плачат в съблекалнята. Това ме нарани и знам, че не греша, когато казвам, че това е един отбор с високи ценности.

Нормално е понякога да имаш съмнения в работата си. Аз нося най-голяма отговорност. Прави сте, когато поставяте под съмнение работата ми, но ви моля да оставите футболистите на мира. Готов съм да се хвърля в огъня за тях. Знаем много добре, че се изложихме сериозно.

Мачът в Атина е белег за Милан. Игуаин е много разочарован. Сега е моментът да покаже своето лидерство. За мен не е важно дали вкарва голове, а да стимулира съотборниците си.

Когато не постигаш резултати, рискуваш да се прибереш вкъщи. Не мога да забравя нашите добри моменти с Филипо Индзаги. Между нас има приятелство и уважение", заяви Гатузо.

Алешандре Пато е пред завръщане в Милан

Алешандре Пато е пред завръщане в Милан

Готов е да намали заплатата си, за да играе отново на "Сан Сиро"