Хърватският футболист на Милан - Анте Ребич, със сигурност ще смени клуба това лято. Според италианските медии спортният директор на Милан Паоло Малдини е договорил между 10 и 15 милиона евро от трансфера на Ребич.

Планът на Малдини ще се сбъдне, но не така, както той си е представял. Турският "Фотомак" пише, че Бешикташ е изпратил оферта, която Милан вече е приел.

"Операция Ребич започна. Бешикташ изпрати оферта, която Милан вече прие. Хърватският футболист трябва да премине под наем с право на закупуване, а турският клуб ще плати 60 процента от заплатата на Ребич. Ако Милан реши да го продаде след заема, той ще получи осем милиона евро", посочва "Фотомак" предполагаемите подробности от споразумението между двата клуба.

Италианският "Sky Sport" написа, че клуб от Бундеслигата, където той се прочу с Айнтрахт под ръководството на Нико Ковач, е реален вариант за Ребич.

Той има договор с Милан до 2025 г., но е почти невъзможно да остане там още две години. Този сезон той отбеляза само три гола и затова беше в трансферния списък.