Легендарни кикбоксьори и киокушин карате майстори ще дойдат в България специално за четвъртото издание на SENSHI. Чаканото бойно шоу на 26-ти октомври във Варна ще уважи и четирикратният шампион на К-1 - Ернесто Хуст. Заедно с него идва друго холандско величие - Петер Артс, който е трикратен първенец на К-1.

Генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU - Сенсей Александър Пичкунов, също ще бъде сред специалните гости. Лендарният боец има финал на световните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 г. Освен това е и бронзов медалист от Световното първенство по карате киокушин през 2005 г., сребърен медалист от първенството на Русия по киокушин през 2004 г. и победител в Купата на Русия по киокушин от 2001-ва.

Снимка 432920

Източник: SENSHI

Шихан Рамил Габасов, който е член на Борда на Световния Киокушин Съюз и председател на Руския съюз по бойни изкуства, също ще вземе участие в семинара.

ММА шампион от Бразилия срещу корав руснак във втория двубой на SENSHI 4

ММА шампион от Бразилия срещу корав руснак във втория двубой на SENSHI 4

Професионалната бойна галавечер ще се проведе на 26 октомври, от 19 часа, във Варна

Паралелно с бойното шоу от 24-ти до 26-ти октомври KWU International Professional League организира семинар за инструктори, състезатели и съдии - по правилата на професионалната лига, информира boec.bg. За всеки успешно преминал семинара ще бъде издадена диплома. Заявки за участие могат да подават само за лица, навършили 16 години и притежаващи степен 4-то кю.

Обучението ще водят Ернесто Хуст, Петер Артс, Сенсей Александър Пичкунов, Шихан Иво Каменов и Шихан Асен Асенов.

Разходите за настаняване, храна и участие в събитието са за сметка на KWU International Professional League. На участниците остава да осигурят транспорта и екипировката си.

Заявки се подават до 15 октомври по електронна поща - основно на senshi_bulgaria@abv.bg - както и на kwunion2011@gmail.com.

Зрелищна битка между един от най-младите бойци на Артс и киокушин и ММА звезда от Беларус на SENSHI 4

Зрелищна битка между един от най-младите бойци на Артс и киокушин и ММА звезда от Беларус на SENSHI 4

Холандецът Иляс Букюа и Руслан Насибулин от Минск са петата двойка, която ще се бие на арената на бойното шоу