Селекционерът на националния отбор по кикбокс Станислав Бахчеванов предприема нова инициатива за развитие и подпомагане на бойните спортове в България.

Снимка 459969

Източник: Личен архив на Станислав Бахчеванов

Председателят и треньор на СК "Йорк", който е спомогнал за изграждането и правилната професионална реализация на част от най-изявените бойци в страната, ще води тренировки в столицата.

Друга знакова фигура в бойните ни спортове Владимир Вълев - Питбула също ще тренира със Станислав Бахчеванов, когато останалите му професионални ангажименти го позволяват.

Снимка 459972

Източник: Личен архив на Станислав Бахчеванов

"Започвам да водя групови и индивидуални тренировки с всички възрастови групи - деца, юноши, мъже и жени в София от 11.01.2020г.

Заниманията в "Бахчеванов Fight STAR Team" ще бъдат в кикбокс, рингови стилове, муай тай.

Това са адресите на залите, в които ще бъдат провеждани тренировките:

София, Младост 3, бул. Ал. Малинов 51 (-1 етаж), залата на STAR Team - всеки ден до 17:30 часа и етаж (+1) вторник и четвъртък. Часовете ще уточним скоро.

Снимка 459968

Източник: Личен архив на Станислав Бахчеванов

Усилената и насочена работа с детско-юношеската школа е пътят за развитието на българския спорт и за изграждането на следващите големи таланти на България", сподели г-н Бахчеванов.

Снимка 459966

За контакт на всички желаещи да тренират под ръководството на един от най-опитните и квалифицирани треньори в бойните спортове в страната - телефон 0877882448.

Станислав Бахчеванов пред ТОПСПОРТ: Изисквам и очаквам най-доброто от всички национални състезатели на Световното първенство по кикбокс

Станислав Бахчеванов: Изисквам и очаквам най-доброто от всички национални състезатели на Световното първенство по кикбокс

"Спортът е най-евтината и дългосрочна инвестиция в нашето физическо и психическо здраве, самочувстие и дълголетие"

Снимка 459967

Източник: Личен архив на Станислав Бахчеванов