SENSHI е професионална верига бойни галавечери - еталон за зрелищно, качествено и атрактивно шоу. Рингът на SENSHI предизвиква едни от най-големите имена в сферата на бойните изкуства в света и предлага на публиката класни битки по кикбокс, муай тай, карате киокушин, както и в стил SENSHI по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз.

Всяко издание е с уникален формат, изправяйки едни срещу други доказали се бойци в различни стилове, а правилникът на SENSHI е това, което гарантира зрелищни сблъсъци на арената. Той е изработен специално за веригата и съчетава умения и техники от самото създаване на киокушин, като в същото време позволява почти всичко на ринга. По време на двубоите си бойците могат да използват удари в главата, удари с лакти, както и прехвърляния.

Николай Йоргов с убедителен успех срещу Джо Миахара на SENSHI 4

Николай Йоргов с убедителен успех срещу Джо Миахара на SENSHI 4

Два нокдауна и край на битката

Изключителна подготовка, луксозна обстановка и зрелищно шоу съпътстват всяко издание на бойната верига. Състезатели от над 15 държави са се изправяли досега на ринга на SENSHI, сред които са и възпитаниците на холандската кибкокс легенда Петер Артс, както и звезди от академията на Стойка - най-реномираната кикбокс школа в Румъния. Именно на ринга на SENSHI се определиха и носителите на Интерконтиненталната и Европейската титла на WAKO PRO.

През 2019 година SENSHI проведе четири зрелищни издания, като изгря и пред феновете на бойните спортове в зала "Арена Армеец" в София, както и в Амфитеатъра в черноморския курорт Камчия.

На 22 февруари 2020 година веригата се завръща във Варна, където ще проведе петата си уникална бойна галавечер.

В петата среща от бойната карта на събитието българското участие е свързано с името на Християн Корунчев.

Той ще се изправи срещу Сергей Браун от Германия. Той е двукратен световен шампион и на WKU, световен шампион на WFMC, световен шампион на WFK и шампион на Mix Fight Championship.

Снимка 462138

ХРИСТИЯН КОРУНЧЕВ - постижения:

- WMF Световен шампион по муай тай, 2019 г., 2018 г.;

- Интерконтинентален шампион по кикбокс К1 на WAKO PRO 78.1, 2019 г. (притежател на титлата);

- EMC европейски шампион по муай тай 2019 г., 2016 г.;

- WAKO световен шампион по кикбокс К1, 2017 г.

Световният шампион по муай тай Християн Корунчев излиза за победа на SENSHI 5

Световният шампион по муай тай Християн Корунчев излиза за победа на SENSHI 5

Точно година след дебюта си в международната верига, Корунчев се завръща във Варна