SENSHI е професионална верига бойни галавечери - еталон за зрелищно, качествено и атрактивно шоу. Рингът на SENSHI предизвиква едни от най-големите имена в сферата на бойните изкуства в света и предлага на публиката класни битки по кикбокс, муай тай, карате киокушин, както и в стил SENSHI по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз.

Всяко издание е с уникален формат, изправяйки едни срещу други доказали се бойци в различни стилове, а правилникът на SENSHI е това, което гарантира зрелищни сблъсъци на арената. Той е изработен специално за веригата и съчетава умения и техники от самото създаване на киокушин, като в същото време позволява почти всичко на ринга. По време на двубоите си бойците могат да използват удари в главата, удари с лакти, както и прехвърляния.

Атанас Божилов за SENSHI: Най-добре навлизащата верига

Атанас Божилов за SENSHI: Най-добре навлизащата верига

Наката ще защитава за първи път Световния пояс на WAKO PRO

Изключителна подготовка, луксозна обстановка и зрелищно шоу съпътстват всяко издание на бойната верига. Състезатели от над 15 държави са се изправяли досега на ринга на SENSHI, сред които са и възпитаниците на холандската кибкокс легенда Петер Артс, както и звезди от академията на Стойка - най-реномираната кикбокс школа в Румъния. Именно на ринга на SENSHI се определиха и носителите на Интерконтиненталната и Европейската титла на WAKO PRO.

През 2019 година SENSHI проведе четири зрелищни издания, като изгря и пред феновете на бойните спортове в зала "Арена Армеец" в София, както и в Амфитеатъра в черноморския курорт Камчия.

На 22 февруари 2020 година веригата се завръща във Варна, където ще проведе петата си уникална бойна галавечер.

В първата среща от бойната карта на събитието българското участие е свързано с името на една от най-популярните ни шампионки - Албена Ситнилска.

Тя ще се изправи срещу Анна Издебска от Украйна. Тя е европейска шампионка по карате киокушин на WKB за 2017 г.

Снимка 384685

АЛБЕНА СИТНИЛСКА - постижения:

- WAKO Световна шампионка по кикбокс 2013 г., 2019 г.;

- WAKO Европейска шампионка по кикбокс 2014 г., 2018 г.;

- WAKO Световно първенство по кикбокс 3-то място 2017;

- ITF Световна шампионка по таекуондо 2011 г., 2013 г., 2019 г.;

- ITF 19- кратна Европейска шампионка по таекуондо

Албена Ситнилска е Спортистка на годината в бойните спортове

Албена Ситнилска е Спортистка на годината в бойните спортове