За четвърта поредна година Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС) - единствената асоциация по бойни спортове, акредитирана от Министерството на спорта в България, ще проведе големите си годишни награди "Златен пояс" 2021. Това ще се случи на 19 декември от 19,30 часа.

В унисон със здравните препоръки и в интерес здравето на всички, церемонията ще се проведе в телевизионен формат. Тя ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, които са официален медиен партньор на събитието.

По време на годишната церемония "Златен пояс" ще бъдат връчени петте големи награди - статуетките "Златен пояс" за 2020 година в категориите: "Най-добър спортист - мъже", "Най-добър спортист - жени", "Най-добър треньор", "Ярка победа" и "Вярност на традициите". Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци и треньори за постиженията им през 2021 година.

Феноменалната Оряшкова получи изненада на рождения си ден

Феноменалната Оряшкова получи изненада на рождения си ден

Ето каква

По време на телевизионната церемония специална награда на най-отличилия се професионален състезател през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg.

Целта на наградите е да отличат върховите постижения на състезателите и да се наградят усилията на всички, които работят за развитието на бойните спортове у нас. НАБС е учредена през 2015 година, за да подпомогне, подкрепи и популяризира бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска борба.

Освен на живо в ефира и уебсайта на Bulgaria ON AIR годишната церемония "Златен пояс" 2021 ще се излъчва в реално време и на Boec.Bg, както и във фейсбук страницата на НАБС.