Наближава крайният срок за подаване на заявки за Семинара за инструктори, състезатели и съдии на KWU International Professional League. Желаещите могат да се регистрират до 15-ти октомври като изпратят регистрационните си карти на senshi_bulgaria@abv.bg, както и на kwunion2011@gmail.com.

Разходите за настаняване, храна и участие в събитието са за сметка на KWU International Professional League. На участниците остава да осигурят транспорта и екипировката си, уточнява boec.bg.

Изтеглете бланката за регистрация оттук: Application-form-KWU-Profi-League-seminar-24-27.10.19

Събитието върви паралелно с четвъртото издание на бойното шоу SENSHI във Варна - от 24-ти до 27-ти октомври.

Заявки за участие могат да подават само лица, навършили 16 години и притежаващи степен 4-то кю. За всеки успешно преминал семинара ще бъде издадена диплома.

Обучението ще водят Ернесто Хуст, Петер Артс, Сенсей Александър Пичкунов, Шихан Иво Каменов, Шихан Асен Асенов и Шихан Рамил Габасов, който е член на Борда на Световния Киокушин Съюз и председател на Руския съюз по бойни изкуства.

Рядко подрастващите каратисти имат възможност да се срещнат със звезди от такъв мащаб.

Ернесто Хуст е четирикратен шампион на К-1. Петер Артс е трикратен първенец на К-1. И двамата са многократни европейски и световни шампиони в останалите водещи вериги.

Сенсей Александър Пичкунов е генерален секретар на най-голямата киокушин организация KWU. Легендарният боец има финал на световните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. Освен това е и бронзов медалист от Световното първенство по карате киокушин през 2005, сребърен медалист от първенството на Русия по киокушин през 2004 и победител в Купата на Русия по киокушин от 2001.

Шихан Асен Асенов е първият златен медалист от Европейско първенство по киокушин за България. Тренира карате киокушин от септември 1978 година! През 1994 става европейски шампион по кикбокс в Лисабон в категория до 90 кг. В наши дни е член на управителния съвет на Българската киокушин федерация, а освен това е и треньор на много европейски и световни шампиони като Стилиян Петров, Петър Мартинов, Данаила Чернева, Даниела Динева, Анелия Асенова и др.

Шихан Иво Каменов бе награден от Фондация Киокушин Шогакукай с президент Юмеда Йошихару и Канчо Хатсуо Рояма (Киокушин-Кан) със степен 6-ти Дан, Киоши Шихан Рокудан на 25-и март, 2018 година.

Едуард Алексанян се изправя срещу боец на кикбокс легендата Петер Артс на 26 октомври на арената на SENSHI

Едуард Алексанян се изправя срещу боец на кикбокс легендата Петер Артс на 26 октомври на арената на SENSHI

Българският шампион ще се бори за купа срещу холандеца Томас Дуве